Skip to main content

Een nieuw jaar, een nieuwe jij?

Een diepzeemeditatiehut bouwen is wellicht ook voor jou iets te veel van het goede, maar misschien wil je de dingen wel anders aanpakken in 2023.

Jezelf wat meer rust gunnen.

Minder stresshartkloppingskes omdat je newsletter dring-end de deur uit moet, je nog geen idee hebt waar je het in godsnaam over moet hebben, en je belachelijk weinig tijd hebt om het verrekte ding te schrijven.

En oh ja: eigenlijk ging je dit jaar je blog nieuw leven inpompen, want zo trek je veel meer aandacht van je lezers en die betweterige dokter Google.

Dankzij die blog zou je nu fantastische stukjes content hebben gehad om je sociale media mee te besprenkelen. Een beetje zoals het kruimelpad van Hans en Grietje, maar dan met het peperkoeken huisje als enige bestemming, niet de heks.

En met zo’n gezond groeiende blog had je meteen ook onderwerpen gehad om in je nieuwsbrief te stoppen, zodat die geopend wordt in plaats van zwak kermend weg te glijden tot in de diepste krochten van Inboxdom – en was al je noeste arbeid tenminste niet voor niets geweest. #endofrant

man met zonsondergang - Het Schrijfpaleis

Meer gemoedsrust en tijd om met open armen de zonsopgang te begroeten, dat wil toch iedereen?

 

Lieve lezer, ik wens het je toe. ❤

Een contentmachine die op wieltjes draait terwijl jij tijd hebt voor leukere taken.

Abonnees die je newsletter met verlegen interesse openklikken – en door de inhoud vaker wel dan niet op je webstek blijven rondhangen.

Blogs die met de regelmaat van de klok als slimme vergeet-mij-nietjes op je website en socials opduiken en het hart van je lezers stelen.

Zoekmachines die doorhebben hoe waardevol je website is geworden dankzij al die nieuwe stukken content die lekker weglezen.

En vooral: potentiële klanten die je zo vaak zien voorbijkomen dat ze met liefde bezwijken voor je expertise en tekstuele charme.

Gemoedsrust, check ✅

Ik ben zelf geen magiër (hoewel me opsluiten in een grot en amper buitenkomen wel tot mijn vaardigheden behoren), maar de bovenstaande wensen laat ik met gemak in vervulling gaan.

Het afgelopen jaar alleen al waren mijn klanten er elke maand gerust in dat:

  • hun socialemediaplanning goed gevuld was
  • een tiental nieuwe SEO-blogs hun plekje in de zoekmachines verdedigden
  • hun volgers meerdere keren per maand wat nieuwsbriefgoud in hun inbox vonden

Zie je het dus wel zitten voor volgend jaar, meer gemoedsrust?

Stuur me dan een bericht om eens kennis te makenno kerstslingers attached.

2 vrouwen en 2 hondjes - Het Schrijfpaleis

Meer tijd voor mooie momenten: de dingen die er écht toe doen.

 

Wat ik je wens

Voor nu wens ik je het allerbeste,
verwezenlijking van je mooiste wensen,
en talloze koestermomenten met de liefste dieren en mensen.

 

 

PS Vanaf 23 december leg ik mijn schrijversbrein even te rusten in een zachte hangmat vol eten, lichtjes en dekentjes. Stuur me in die periode gerust ook een bericht, dan kom ik vanaf 4 januari weer met uitgerust enthousiasme bij je terug.

 

Shana

Copywriter Shana Hofmans zwaait liefdevol de schrijfscepter in Het Schrijfpaleis. Net zoals vrijdag-frietdag zijn ook teksten over dieren en natuur helemaal haar ding. Ze is één van die mensen die steevast voorbijwandelende honden begroeten.

Leave a Reply