“Het resultaat is echt wat ik hoopte: teksten met gevoel en betekenis”

Ik leerde orthomoleculair voedingsdeskundige Ines Slegers kennen toen ze net haar praktijk Anatura had opgericht. Na een mindere ervaring met een andere copywriter, klopte ze bij mij aan voor haar webteksten.

Voor mij was het een erg dankbare opdracht om haar beter te leren kennen en haar verhaal onder woorden te brengen. Haar doorzettingsvermogen werkte inspirerend. Hieronder vertelt ze wat onze samenwerking voor haar betekende.

Ines Slegers - Anatura - gezondheid en welzijn

Ervaring met gezondheid en welzijn

Ines: “Je website is je onlinevisitekaartje, en dus schakelde ik er een webbouwer en een copywriter voor in. Spijtig genoeg waren de teksten niet wat ik ervan verwacht had. Daarom ging ik op zoek naar een copywriter die meer ervaring had met teksten over gezondheid en welzijn. De website van Het Schrijfpaleis sprak me enorm aan, en ik werd nieuwsgierig naar de persoon achter die vindingrijke teksten.”

Ilse nam contact op, en vroeg me om haar boodschap neer te schrijven op een manier die bij haar past.

“Shana schreef mijn teksten met de grootste zorg.”

 

Zorg en aandacht voor jou als persoon

Ilse: “Vóór het eerste contact met Shana was ik bang dat ik opnieuw met teksten zou eindigen waar ik geen voeling mee had, maar de samenwerking verliep heel vlot. Ik had een goed gevoel bij de manier waarop ze te werk ging: ze schreef mijn teksten met de grootste zorg en had veel aandacht voor mijn tevredenheid als klant.

“Het resultaat is echt wat ik gehoopt had: teksten met gevoel en betekenis. Cruciaal als je wilt dat je boodschap ook aankomt bij je lezer.

Met glans geslaagd

“Ik zou Shana als copywriter zeker aanbevelen aan mensen die iets rond voeding en gezondheid doen. Het is niet makkelijk om een tekstschrijver te vinden die daarop focust, en helemaal niet als je ook je persoonlijke verhaal goed wilt laten overbrengen. Shana is daar met glans in geslaagd en heeft alles heel mooi onder woorden gebracht.”

Bekijk teksten uit dit project

Krijg je je teksten niet geschreven?

Vraag me om hulp