“Ik merk dat er meer aanvragen binnenkomen”

Een kanjer van een website zonder vlotte teksten? Daar doet Frederik Lenssen van WebXclusive niet aan mee. De webdesigner zocht en vond een professionele copywriter bij Het Schrijfpaleis: “Ik kreeg glasheldere teksten die aangenaam lezen én goed scoren in de zoekmachines. Een topcombinatie.”

Frederik Lenssen van WebXclusive over Het Schrijfpaleis

Frederik Lenssen

WebXclusive

Logo WebXclusive

SEO-copywriter met ervaring

Frederik: “WebXclusive specialiseert zich in logo’s, grafisch ontwerp en webdesign. Nu, een knappe website die vlot draait komt nog meer op kruissnelheid met goed geschreven webteksten. Daarom ging ik op zoek naar een SEO-copywriter met ervaring. De website van Het Schrijfpaleis straalde betrouwbaarheid uit, dus ik stuurde Shana al snel een mailtje.”

“Wil je professionele webteksten die goed scoren in Google? Dan vertrouw je beter op een expert.”

Professionele webteksten

Frederik had teksten nodig voor de website die hij voor zijn klant DHOME Systems aan het bouwen was. “Voor ik Het Schrijfpaleis inschakelde, schreef ik de teksten zelf, of stelde ik ze met mijn klant samen. Maar als je professionele webteksten wilt die ook goed scoren in Google, dan vertrouw je beter op een expert.”

“Dankzij de SEO-optimalisatie van mijn teksten slaag ik er nog beter in om websites goed te laten scoren op het web.”

Persoonlijke aanpak

De aanpak van Het Schrijfpaleis is een aanrader volgens Frederik: “Shana werkt op een heel persoonlijke manier. Ze denkt grondig na over de focus van de trefwoorden en doet wat nodig is om er zo goed mogelijk mee te scoren. De title en description tags en de aangepaste h1- en h2-titels die ze bij haar teksten levert, zijn een grote hulp. Dankzij die SEO-optimalisatie slaag ik er nog beter in om websites goed te laten scoren op het web.”

“Shana’s persoonlijke aanpak is een aanrader.”

Meer aanvragen

Komt er nog een vervolg op de samenwerking? “Zeker weten. De teksten zijn goed geschreven, en lezen vlot. Niet verwonderlijk dus dat ik Het Schrijfpaleis ook inschakelde voor een aantal SEO-webteksten op mijn eigen website. Of ik daar al resultaat van zie? Ik heb nog geen harde cijfers, maar merk wel dat er meer aanvragen binnenkomen. Fijn om te zien!”

Bekijk teksten uit dit project

Ook meer reactie krijgen op je website?

Laten we eens babbelen