“Mijn twijfels bleken nergens voor nodig”

Als dierenvriend ben ik in mijn vrije uren trotse oppasser bij dierenoppasdienst Cat-Alicious. Toen sympathieke zaakvoerster Cathy Gorrebeeck mijn hulp inriep voor een persbericht en webpagina’s voor de nieuwe website, wist ik dat er me een extra fijne samenwerking te wachten stond.

logo Cat-Alicious | Het Schrijfpaleis
Cat-Alicious testimonial Het Schrijfpaleis

Vlotte webteksten gevraagd

Dit is wat Cathy vertelde over onze samenwerking:

“De lancering van onze nieuwe website was een goed moment om ook de webteksten eens onder handen te nemen. Het is belangrijk dat die vlot lezen en vrij zijn van spellingsfouten, want je wilt toch graag een goede indruk maken op nieuwe klanten. Bovendien wilde ik dat klanten een duidelijk antwoord vonden op hun vragen.”

“Een aanrader voor wie de woorden in zijn hoofd niet op papier krijgt.”

 

De juiste woorden vinden

“Voor ik de teksten kreeg, vroeg ik me af of ze wel 100 procent zouden matchen met onze huisstijl. Want het is soms moeilijk om uit te leggen hoe je iets wil, als je zelf niet de juiste woorden kunt vinden.

Die twijfels waren uiteindelijk nergens voor nodig. Ook al was het een eerste opdracht: de tekst zat er qua schrijfstijl bijna pal op. Tijdens de gratis correctieronde waren er dus amper aanpassingen nodig.”

“Shana begreep meteen wat ik nodig had.”

Aanrader

Cathy vervolgt: “Shana begreep meteen wat ik nodig had en leverde snel werk. Ik ben meer dan tevreden en zou Het Schrijfpaleis aan iedereen aanbevelen. Vooral aan wie de teksten wel in zijn hoofd heeft, maar het moeilijk vindt om alles te verwoorden op papier.”

Bekijk teksten uit dit project

Krijg je je teksten niet geschreven?

Vraag me om hulp