45% meer blogbezoekers, 50% meer conversies

Met de app Accountable heb je als zelfstandige alles in handen om met een gerust hart zelf je boekhouding te doen én je belastingaangiftes in een vingerknip op te stellen. De internationale boekhoudgoeroe schakelde me in om elke maand 10 uitgebreide SEO-blogs te schrijven voor hun kenniscentrum.

Head of Growth en sympathieke acquisitieverantwoordelijke Isabel Senden vertelt hoe onze samenwerking voor haar verliep, en welke resultaten de blogs Accountable opleverden.

Accountable logo - Het Schrijfpaleis
Isabel Senden van Accountable

Vlotte samenwerking

Isabel: “Met Shana samenwerken verliep erg vlot: we hadden meteen een goede klik. Elke maand briefde ik haar over de SEO-clusters van de volgende maand, waarna zij research en trefwoordenonderzoek deed en de blogs op tijd opleverde.

Nadat ik de Nederlandse versie had goedgekeurd, zorgde Shana voor een Franse SEO-vertaling, zodat we ons ook op Waalse zelfstandigen konden richten. Elke blog was van hoge kwaliteit, en dat merkte ik ook aan hun prestaties.”

“Het traffic naar onze blog steeg met maar liefst 45 procent.”

 

50% meer conversies

“We vulden de content op onze site elke maand aan met 10 nieuwe SEO-blogs, en dat zorgde voor mooie resultaten. Het traffic naar onze blog steeg bijvoorbeeld met maar liefst 45 procent. Ook het aantal conversies nam sterk toe met een stijging van ongeveer 50 procent. Het traffic zelf is er zelfs iets kwaliteitsvoller op geworden.”

“We zijn enorm blij met al het werk dat Shana voor ons heeft gedaan.”

 

Makkelijk inspelen op actuele onderwerpen

“Door maandelijks te bloggen konden we makkelijker inspelen op actuele onderwerpen. De blog die Shana schreef over cryptomunten is bijvoorbeeld 1 van de blogs die erg goed presteren en dat nu, een half jaar later, nog altijd doet.

Enorm blij

“Samengevat zijn we enorm blij met de mooie resultaten en al het werk dat Shana voor ons heeft gedaan. Het zijn kwalitatief goede blogs, en het is fijn om te zien dat alsmaar meer mensen die ontdekken en met de kennis uit de artikelen aan de slag kunnen.”

Bekijk teksten uit dit project

Regelmatig veel content nodig?

Vraag me om hulp